- Bewaar

- Bewaar
Mango-kokospudding
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Week de gelatineblaadjes 10 min. in koud water.
-
Schil intussen de mango en snij het vruchtvlees in stukjes. Doe in een hoge beker en mix fijn met een staafmixer (je kan ook een blender gebruiken). Schil de gember en rasp fijn.
-
Doe de mangopuree en de gember in een steelpan en meng er de kokosmelk, de suiker en het zout onder. Laat al roerend even opwarmen (maar niet koken), tot de suiker is opgelost.
-
Knijp de gelatineblaadjes uit en voeg al roerend toe aan het mangomengsel tot alles is opgelost.
-
Verdeel het mengsel over de kommetjes of glaasjes. Dek af en zet minstens 2 u. in de koelkast.
-
Werk af met het kokospoeder, de lychees en de muntblaadjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Week de gelatineblaadjes 10 min. in koud water.
-
Schil intussen de mango en snij het vruchtvlees in stukjes. Doe in een hoge beker en mix fijn met een staafmixer (je kan ook een blender gebruiken). Schil de gember en rasp fijn.
-
Doe de mangopuree en de gember in een steelpan en meng er de kokosmelk, de suiker en het zout onder. Laat al roerend even opwarmen (maar niet koken), tot de suiker is opgelost.
-
Knijp de gelatineblaadjes uit en voeg al roerend toe aan het mangomengsel tot alles is opgelost.
-
Verdeel het mengsel over de kommetjes of glaasjes. Dek af en zet minstens 2 u. in de koelkast.
-
Werk af met het kokospoeder, de lychees en de muntblaadjes.