- Bewaar

- Bewaar
Noedels met vegetarische balletjes en Thaise groenten
Onze drankensuggesties
Bier La Cambre IPA Blond abdijbier Wijn Bourgogne Gamay A.O.P. Gamay Noir
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snipper intussen de lente-ui fijn.
-
Verhit de helft van de rijstolie in een wok en roerbak de Thaise groenten 2 min. Haal uit de wok.
-
Verhit de rest van de rijstolie in de wok en bak de balletjes 5 min. goudbruin. Voeg de groenten, de noedels en de woksaus toe. Meng goed.
-
Verdeel alles over de borden en werk af met de lente-ui.
Onze drankensuggesties
Bier La Cambre IPA Blond abdijbier Wijn Bourgogne Gamay A.O.P. Gamay Noir
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snipper intussen de lente-ui fijn.
-
Verhit de helft van de rijstolie in een wok en roerbak de Thaise groenten 2 min. Haal uit de wok.
-
Verhit de rest van de rijstolie in de wok en bak de balletjes 5 min. goudbruin. Voeg de groenten, de noedels en de woksaus toe. Meng goed.
-
Verdeel alles over de borden en werk af met de lente-ui.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier La Cambre IPA Blond abdijbier Wijn Bourgogne Gamay A.O.P. Gamay Noir