- Bewaar

- Bewaar
Oostends vispannetje
Onze drankensuggesties
Wijn Cellier du Pont d'Arc wit I.G.P. Ardèche Bier Delirium Tremens Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
ontdooitijd + 30 min.
Laat diepgevroren vis oppervlakkig ontdooien.
-
Snipper de preien fijn. Snij de kastanjechampignons in partjes. Pers de citroen (je hebt 1 el citroensap nodig). Rasp de parmezaan.
-
Breng de visfond samen met de witte wijn aan de kook. Zet het vuur af en laat de kabeljauwfilets en de scharrolletjes 4 à 5 min. afgedekt garen in de hete vloeistof. Schep de vis uit de kookpot en snij de kabeljauwfilets in hapklare stukken. Zet de visfond opzij.
-
Smelt intussen de helft van de boter in een pan en stoof de fijngesnipperde preien 10 min. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
-
Smelt de rest van de boter in dezelfde pan en bak de champignons bruin op een hoog vuur. Voeg het citroensap toe en kruid met peper en zout.
-
Breng de visfond opnieuw aan de kook en voeg de room toe. Laat 5 min. pruttelen.
-
Meng de groenten, de vis en de garnalen voorzichtig onder de saus. Verdeel over 4 ovenschaaltjes en bestrooi met de geraspte parmezaan. Zet enkele minuten onder de ovengrill tot de kaas gegratineerd is.
Onze drankensuggesties
Wijn Cellier du Pont d'Arc wit I.G.P. Ardèche Bier Delirium Tremens Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
ontdooitijd + 30 min.
Laat diepgevroren vis oppervlakkig ontdooien.
-
Snipper de preien fijn. Snij de kastanjechampignons in partjes. Pers de citroen (je hebt 1 el citroensap nodig). Rasp de parmezaan.
-
Breng de visfond samen met de witte wijn aan de kook. Zet het vuur af en laat de kabeljauwfilets en de scharrolletjes 4 à 5 min. afgedekt garen in de hete vloeistof. Schep de vis uit de kookpot en snij de kabeljauwfilets in hapklare stukken. Zet de visfond opzij.
-
Smelt intussen de helft van de boter in een pan en stoof de fijngesnipperde preien 10 min. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
-
Smelt de rest van de boter in dezelfde pan en bak de champignons bruin op een hoog vuur. Voeg het citroensap toe en kruid met peper en zout.
-
Breng de visfond opnieuw aan de kook en voeg de room toe. Laat 5 min. pruttelen.
-
Meng de groenten, de vis en de garnalen voorzichtig onder de saus. Verdeel over 4 ovenschaaltjes en bestrooi met de geraspte parmezaan. Zet enkele minuten onder de ovengrill tot de kaas gegratineerd is.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Cellier du Pont d'Arc wit I.G.P. Ardèche Bier Delirium Tremens Sterk blond bier