- Bewaar

- Bewaar
Pannetje van roodbaars in `t groen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de courgette in kleine blokjes (vooraf schillen hoeft niet).
-
Bereiding:
-
Breng 1,5 dl water aan de kook met het bouillonblokje en 1 eetl. citroensap. Leg er de diepgevroren roodbaarsfilets in en dek af. Laat 10 min. sudderen.
-
Voeg de petit-suissekaasjes en de diepgevroren bolletjes kervel en spinazie toe. Kruid met tijm, peper en zout. Breng weer tot aan het kookpunt en doe er de courgetteblokjes bij. Dek af en laat nog 3 à 5 min. zachtjes sudderen.
-
Haal de roodbaars uit de pan en snij elke filet in 3 à 4 stukken.
-
Voeg de (diepgevroren) garnaaltjes toe, laat ze opwarmen en bind voorzichtig met wat instantsausbinder. Voeg de stukken vis opnieuw toe.
-
Afwerking:
-
Dien op met natuuraardappelen of gegratineerde aardappelpuree.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de courgette in kleine blokjes (vooraf schillen hoeft niet).
-
Bereiding:
-
Breng 1,5 dl water aan de kook met het bouillonblokje en 1 eetl. citroensap. Leg er de diepgevroren roodbaarsfilets in en dek af. Laat 10 min. sudderen.
-
Voeg de petit-suissekaasjes en de diepgevroren bolletjes kervel en spinazie toe. Kruid met tijm, peper en zout. Breng weer tot aan het kookpunt en doe er de courgetteblokjes bij. Dek af en laat nog 3 à 5 min. zachtjes sudderen.
-
Haal de roodbaars uit de pan en snij elke filet in 3 à 4 stukken.
-
Voeg de (diepgevroren) garnaaltjes toe, laat ze opwarmen en bind voorzichtig met wat instantsausbinder. Voeg de stukken vis opnieuw toe.
-
Afwerking:
-
Dien op met natuuraardappelen of gegratineerde aardappelpuree.