- Bewaar

- Bewaar
Rijsttaart
Onze drankensuggesties
andere Graindor Espresso
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Leg het uitgerolde kruimeldeeg met het bakpapier in een taartvorm. Doorprik het deeg enkele keren met een vork.
-
Breng de melk aan de kook en strooi er het zakje rijstpap in. Dek de pan af en laat op een zacht vuur ± 5 min. lichtjes dikken (1).
-
Schep enkele lepels rijstebrij uit de pan en vermeng met de eidooier en de saffraan.
-
Roer dit mengsel terug door de rijst.
-
Giet de rijstebrij in de taartvorm en schuif in de voorverwarmde oven op 200 °C. Laat de taart ongeveer 30 min. bakken.
Onze drankensuggesties
andere Graindor Espresso
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Leg het uitgerolde kruimeldeeg met het bakpapier in een taartvorm. Doorprik het deeg enkele keren met een vork.
-
Breng de melk aan de kook en strooi er het zakje rijstpap in. Dek de pan af en laat op een zacht vuur ± 5 min. lichtjes dikken (1).
-
Schep enkele lepels rijstebrij uit de pan en vermeng met de eidooier en de saffraan.
-
Roer dit mengsel terug door de rijst.
-
Giet de rijstebrij in de taartvorm en schuif in de voorverwarmde oven op 200 °C. Laat de taart ongeveer 30 min. bakken.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
andere Graindor Espresso