Spaghetti met worst en courgette
Spaghetti met worst en courgette

Spaghetti met worst en courgette

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 787 kcal
Energie 3293 kj
Vet 28.2 g
Verzadigd vet 11.6 g
Koolhydraat 92.8 g
Suiker 19.6 g
Vezel 8.4 g
Eiwit 36.5 g
Zout 2.6 g
natrium 1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Snipper de ui fijn. Snij de courgettes in de lengte in 4 en dan in stukjes. Snij de worsten in 4.

  3. Kook de spaghetti in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  4. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de ui en de courgette 5 min. Voeg de passata, de diepgevroren erwten en 500 ml water toe. Laat 5 min. sudderen.

  5. Smelt de boter in een andere pan en bak de stukjes worst 7 à 8 min.

  6. Verdeel de pasta over de borden, lepel er wat groentesaus over en werk af met de stukjes worst.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Snipper de ui fijn. Snij de courgettes in de lengte in 4 en dan in stukjes. Snij de worsten in 4.

  3. Kook de spaghetti in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  4. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de ui en de courgette 5 min. Voeg de passata, de diepgevroren erwten en 500 ml water toe. Laat 5 min. sudderen.

  5. Smelt de boter in een andere pan en bak de stukjes worst 7 à 8 min.

  6. Verdeel de pasta over de borden, lepel er wat groentesaus over en werk af met de stukjes worst.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 787 kcal
Energie 3293 kj
Vet 28.2 g
Verzadigd vet 11.6 g
Koolhydraat 92.8 g
Suiker 19.6 g
Vezel 8.4 g
Eiwit 36.5 g
Zout 2.6 g
natrium 1 g

Bekijk het recept digitaal