- Bewaar

- Bewaar
Spaghetti met worst en courgette
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Snipper de ui fijn. Snij de courgettes in de lengte in 4 en dan in stukjes. Snij de worsten in 4.
-
Kook de spaghetti in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de ui en de courgette 5 min. Voeg de passata, de diepgevroren erwten en 500 ml water toe. Laat 5 min. sudderen.
-
Smelt de boter in een andere pan en bak de stukjes worst 7 à 8 min.
-
Verdeel de pasta over de borden, lepel er wat groentesaus over en werk af met de stukjes worst.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Snipper de ui fijn. Snij de courgettes in de lengte in 4 en dan in stukjes. Snij de worsten in 4.
-
Kook de spaghetti in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de ui en de courgette 5 min. Voeg de passata, de diepgevroren erwten en 500 ml water toe. Laat 5 min. sudderen.
-
Smelt de boter in een andere pan en bak de stukjes worst 7 à 8 min.
-
Verdeel de pasta over de borden, lepel er wat groentesaus over en werk af met de stukjes worst.