- Bewaar

- Bewaar
Tagliatelle met trostomaatjes, burrata en coppa
Onze drankensuggesties
Wijn Finca Museum Rosé D.O. Cigales - Spanje Bier Cornet Smoked Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij de tomaatjes middendoor en snipper het knoflook fijn.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de halve tomaatjes 2 à 3 min. samen met de knoflook. Kruid met peper en zout.
-
Kook de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Roer de rucola en de tomaten onder de tagliatelle. Verdeel samen met de burrata en de coppa over de borden. Bestrooi met de munt.
Onze drankensuggesties
Wijn Finca Museum Rosé D.O. Cigales - Spanje Bier Cornet Smoked Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij de tomaatjes middendoor en snipper het knoflook fijn.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de halve tomaatjes 2 à 3 min. samen met de knoflook. Kruid met peper en zout.
-
Kook de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Roer de rucola en de tomaten onder de tagliatelle. Verdeel samen met de burrata en de coppa over de borden. Bestrooi met de munt.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Finca Museum Rosé D.O. Cigales - Spanje Bier Cornet Smoked Sterk blond bier