- Bewaar

- Bewaar
Visbrochette met gevulde paprika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (ontdooitijd + ± 40 min.)
-
Laat de visbrochettes ontdooien en dep droog.
-
Snij de paprika's in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten.
-
Kook de rijst gaar samen met het blokje kippenbouillon (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Kook intussen de erwtjes gaar in lichtgezouten water gedurende 7 min. en spoel onder koud stromend water.
-
Kook de paprika's 5 min., zodat ze mooi beetgaar zijn.
-
Snij de champignons in 4.
-
Snipper de dille en de lente-uitjes fijn.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie en bak de champignons ± 3 min. Kruid met peper en zout.
-
Meng de rijst met de erwtjes, de maïskorrels, de ananasstukjes, de stukjes champignon en de fijngesnipperde lente-uitjes.
-
Meng intussen de ingrediënten voor de saus en voeg 1 eetl. ananassap toe. Kruid met peper en zout.
-
Vul de paprika's met de rijstsalade en lepel er wat saus over.
-
Bereiding op de barbecue (± 10 min.)
-
Gril de paprika's ± 5 min. op een niet al te hete barbecue.
-
Bestrijk de visbrochettes met 1 eetl. olijfolie en gril 6 à 8 min.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (ontdooitijd + ± 40 min.)
-
Laat de visbrochettes ontdooien en dep droog.
-
Snij de paprika's in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten.
-
Kook de rijst gaar samen met het blokje kippenbouillon (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Kook intussen de erwtjes gaar in lichtgezouten water gedurende 7 min. en spoel onder koud stromend water.
-
Kook de paprika's 5 min., zodat ze mooi beetgaar zijn.
-
Snij de champignons in 4.
-
Snipper de dille en de lente-uitjes fijn.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie en bak de champignons ± 3 min. Kruid met peper en zout.
-
Meng de rijst met de erwtjes, de maïskorrels, de ananasstukjes, de stukjes champignon en de fijngesnipperde lente-uitjes.
-
Meng intussen de ingrediënten voor de saus en voeg 1 eetl. ananassap toe. Kruid met peper en zout.
-
Vul de paprika's met de rijstsalade en lepel er wat saus over.
-
Bereiding op de barbecue (± 10 min.)
-
Gril de paprika's ± 5 min. op een niet al te hete barbecue.
-
Bestrijk de visbrochettes met 1 eetl. olijfolie en gril 6 à 8 min.