Visbrochette met gevulde paprika
Visbrochette met gevulde paprika

Visbrochette met gevulde paprika

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 517 kcal
Vet 10.6 g
Koolhydraat 67.3 g
Eiwit 36.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding in de keuken (ontdooitijd + ± 40 min.)
  3. Laat de visbrochettes ontdooien en dep droog.

  4. Snij de paprika's in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten.

  5. Kook de rijst gaar samen met het blokje kippenbouillon (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  6. Kook intussen de erwtjes gaar in lichtgezouten water gedurende 7 min. en spoel onder koud stromend water.

  7. Kook de paprika's 5 min., zodat ze mooi beetgaar zijn.

  8. Snij de champignons in 4.

  9. Snipper de dille en de lente-uitjes fijn.

  10. Verhit 1 eetl. olijfolie en bak de champignons ± 3 min. Kruid met peper en zout.

  11. Meng de rijst met de erwtjes, de maïskorrels, de ananasstukjes, de stukjes champignon en de fijngesnipperde lente-uitjes.

  12. Meng intussen de ingrediënten voor de saus en voeg 1 eetl. ananassap toe. Kruid met peper en zout.

  13. Vul de paprika's met de rijstsalade en lepel er wat saus over.

  14. Bereiding op de barbecue (± 10 min.)
  15. Gril de paprika's ± 5 min. op een niet al te hete barbecue.

  16. Bestrijk de visbrochettes met 1 eetl. olijfolie en gril 6 à 8 min.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding in de keuken (ontdooitijd + ± 40 min.)
  3. Laat de visbrochettes ontdooien en dep droog.

  4. Snij de paprika's in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten.

  5. Kook de rijst gaar samen met het blokje kippenbouillon (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  6. Kook intussen de erwtjes gaar in lichtgezouten water gedurende 7 min. en spoel onder koud stromend water.

  7. Kook de paprika's 5 min., zodat ze mooi beetgaar zijn.

  8. Snij de champignons in 4.

  9. Snipper de dille en de lente-uitjes fijn.

  10. Verhit 1 eetl. olijfolie en bak de champignons ± 3 min. Kruid met peper en zout.

  11. Meng de rijst met de erwtjes, de maïskorrels, de ananasstukjes, de stukjes champignon en de fijngesnipperde lente-uitjes.

  12. Meng intussen de ingrediënten voor de saus en voeg 1 eetl. ananassap toe. Kruid met peper en zout.

  13. Vul de paprika's met de rijstsalade en lepel er wat saus over.

  14. Bereiding op de barbecue (± 10 min.)
  15. Gril de paprika's ± 5 min. op een niet al te hete barbecue.

  16. Bestrijk de visbrochettes met 1 eetl. olijfolie en gril 6 à 8 min.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 517 kcal
Vet 10.6 g
Koolhydraat 67.3 g
Eiwit 36.9 g

Bekijk het recept digitaal