- Bewaar

- Bewaar
Gekaramelliseerde varkensstukjes met mango
Onze drankensuggesties
Wijn Granbeau 'Grande Réserve' Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc Bier Grimbergen Blond Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snij het vlees in stukjes van 2 cm. Pers de limoen. Snij het vruchtvlees van de mango in blokjes. Schil de wortelen en snij in staafjes. Snij de broccoli in roosjes. Snipper de ui fijn.
-
Maak de rijstvermicelli klaar zoals aangegeven op de verpakking en hou warm.
-
Verhit de rijstolie in een wok en roerbak het vlees ± 3 min.
-
Voeg de honing, de sojasaus en de wasabipasta toe en laat nog 2 min. bakken. Haal het vlees uit de wok.
-
Doe de ui, de groenten en het limoensap in dezelfde wok en roerbak 5 min. Voeg de laatste 2 min. de mango toe. Doe er het vlees weer bij en kruid met peper en zout. Serveer met de rijstvermicelli.
Onze drankensuggesties
Wijn Granbeau 'Grande Réserve' Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc Bier Grimbergen Blond Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snij het vlees in stukjes van 2 cm. Pers de limoen. Snij het vruchtvlees van de mango in blokjes. Schil de wortelen en snij in staafjes. Snij de broccoli in roosjes. Snipper de ui fijn.
-
Maak de rijstvermicelli klaar zoals aangegeven op de verpakking en hou warm.
-
Verhit de rijstolie in een wok en roerbak het vlees ± 3 min.
-
Voeg de honing, de sojasaus en de wasabipasta toe en laat nog 2 min. bakken. Haal het vlees uit de wok.
-
Doe de ui, de groenten en het limoensap in dezelfde wok en roerbak 5 min. Voeg de laatste 2 min. de mango toe. Doe er het vlees weer bij en kruid met peper en zout. Serveer met de rijstvermicelli.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Granbeau 'Grande Réserve' Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc Bier Grimbergen Blond Blond abdijbier