- Bewaar

- Bewaar
Halloumikroketjes met frisse bulgursalade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Kook de bulgur 8 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snij intussen de ongeschilde komkommer en het vruchtvlees van de avocado in blokjes. Snij de radijzen in 4, de tomaten in 2 en de lente-uitjes in dunne ringen. Spoel de maïs in koud water en laat uitlekken. Pers de limoen.
-
Meng de bulgur met de kerstomaten, de lente-uitjes, de avocado, de komkommer, de maïs en de radijzen. Breng op smaak met het limoensap, peper en zout.
-
Klop het ei los. Snij de halloumi in dunne sneetjes en wentel door de bloem (klop er de overtollige bloem af). Wentel daarna door het losgeklopte ei en ten slotte door het paneermeel.
-
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de halloumi 2 à 3 min. aan elke kant. Serveer met de bulgursalade en de hummus.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Kook de bulgur 8 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snij intussen de ongeschilde komkommer en het vruchtvlees van de avocado in blokjes. Snij de radijzen in 4, de tomaten in 2 en de lente-uitjes in dunne ringen. Spoel de maïs in koud water en laat uitlekken. Pers de limoen.
-
Meng de bulgur met de kerstomaten, de lente-uitjes, de avocado, de komkommer, de maïs en de radijzen. Breng op smaak met het limoensap, peper en zout.
-
Klop het ei los. Snij de halloumi in dunne sneetjes en wentel door de bloem (klop er de overtollige bloem af). Wentel daarna door het losgeklopte ei en ten slotte door het paneermeel.
-
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de halloumi 2 à 3 min. aan elke kant. Serveer met de bulgursalade en de hummus.