- Bewaar

- Bewaar
Kalkoenenwrap
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rasp de komkommer grof en laat uitlekken.
-
Snij de ijsbergsla fijn en de radijzen in fijne schijfjes.
-
Bereiding:
-
Bak de spekreepjes krokant gedurende 3 min. in een pan met antiaanbaklaag.
-
Voeg de wokreepjes toe en bestrooi met cayennepeper, paprikapoeder en zout.
-
Bak 8 min., haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Meng de komkommer met de ijsbergsla, de radijzen en de yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Meng het vlees door de salade. Verwarm de wraps even (30 sec. in de microgolfoven) en vul met het mengsel.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rasp de komkommer grof en laat uitlekken.
-
Snij de ijsbergsla fijn en de radijzen in fijne schijfjes.
-
Bereiding:
-
Bak de spekreepjes krokant gedurende 3 min. in een pan met antiaanbaklaag.
-
Voeg de wokreepjes toe en bestrooi met cayennepeper, paprikapoeder en zout.
-
Bak 8 min., haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Meng de komkommer met de ijsbergsla, de radijzen en de yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Meng het vlees door de salade. Verwarm de wraps even (30 sec. in de microgolfoven) en vul met het mengsel.