Kalkoenenwrap
Kalkoenenwrap

Kalkoenenwrap

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 487 kcal
Vet 22.2 g
Koolhydraat 38 g
Eiwit 36.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Rasp de komkommer grof en laat uitlekken.

  3. Snij de ijsbergsla fijn en de radijzen in fijne schijfjes.

  4. Bereiding:
  5. Bak de spekreepjes krokant gedurende 3 min. in een pan met antiaanbaklaag.

  6. Voeg de wokreepjes toe en bestrooi met cayennepeper, paprikapoeder en zout.

  7. Bak 8 min., haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

  8. Meng de komkommer met de ijsbergsla, de radijzen en de yoghurt. Kruid met peper en zout.

  9. Meng het vlees door de salade. Verwarm de wraps even (30 sec. in de microgolfoven) en vul met het mengsel.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Rasp de komkommer grof en laat uitlekken.

  3. Snij de ijsbergsla fijn en de radijzen in fijne schijfjes.

  4. Bereiding:
  5. Bak de spekreepjes krokant gedurende 3 min. in een pan met antiaanbaklaag.

  6. Voeg de wokreepjes toe en bestrooi met cayennepeper, paprikapoeder en zout.

  7. Bak 8 min., haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

  8. Meng de komkommer met de ijsbergsla, de radijzen en de yoghurt. Kruid met peper en zout.

  9. Meng het vlees door de salade. Verwarm de wraps even (30 sec. in de microgolfoven) en vul met het mengsel.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 487 kcal
Vet 22.2 g
Koolhydraat 38 g
Eiwit 36.4 g

Bekijk het recept digitaal