- Bewaar

- Bewaar
Crostini met ricotta met radijsjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de helft van de radijzen in fijne schijfjes en rasp de andere helft.
-
Rasp de schil van de halve citroen (u hebt 1 eetl. nodig) en kook 1 min. in kokend water. Spoel onder koud stromend water en dep droog.
-
Pers de halve citroen (u hebt 1 eetl. nodig).
-
Snij het stokbrood in sneetjes en gril het.
-
Bereiding:
-
Meng de ricotta met de geraspte radijzen, de citroenschil, het citroensap en de verse kruiden. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Verdeel het ricottamengsel over de broodjes, leg er de schijfjes radijs dakpansgewijs op en garneer met een takje dille.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de helft van de radijzen in fijne schijfjes en rasp de andere helft.
-
Rasp de schil van de halve citroen (u hebt 1 eetl. nodig) en kook 1 min. in kokend water. Spoel onder koud stromend water en dep droog.
-
Pers de halve citroen (u hebt 1 eetl. nodig).
-
Snij het stokbrood in sneetjes en gril het.
-
Bereiding:
-
Meng de ricotta met de geraspte radijzen, de citroenschil, het citroensap en de verse kruiden. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Verdeel het ricottamengsel over de broodjes, leg er de schijfjes radijs dakpansgewijs op en garneer met een takje dille.