- Bewaar

- Bewaar
Bruschetta's met spekjes, pesto en rucola
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Bak de ciabatta af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Bak intussen de gerookte spekblokjes, de sjalot en het knoflook in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snij de kerstomaten in partjes.
-
Hak de cashewnoten en de rucola grof.
-
Haal de ciabatta uit de oven en snij in 10 à 12 sneetjes. Besmeer met de pesto en verdeel er de spekblokjes en de partjes kerstomaat over. Bestrooi met de cashewnoten en de rucola.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Bak de ciabatta af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Bak intussen de gerookte spekblokjes, de sjalot en het knoflook in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snij de kerstomaten in partjes.
-
Hak de cashewnoten en de rucola grof.
-
Haal de ciabatta uit de oven en snij in 10 à 12 sneetjes. Besmeer met de pesto en verdeel er de spekblokjes en de partjes kerstomaat over. Bestrooi met de cashewnoten en de rucola.