- Bewaar

- Bewaar
Herfstige pompoensoep
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
Snij het preiwit in stukken en het preigroen in heel fijne ringen. Snij het vruchtvlees van de kastanjepompoen in stukken.
-
Doe het preiwit samen met de pompoen in een kookpot en overgiet met het water. Verkruimel er de bouillonblokjes over en breng aan de kook. Laat 15 min. koken. Mix tot een gladde soep en kruid met peper.
-
Verhit intussen de olijfolie in een braadpan en bak het preigroen samen met de champignons 5 min. goudbruin op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Schep de soep in diepe borden of kommetjes en werk af met de champignons.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
Snij het preiwit in stukken en het preigroen in heel fijne ringen. Snij het vruchtvlees van de kastanjepompoen in stukken.
-
Doe het preiwit samen met de pompoen in een kookpot en overgiet met het water. Verkruimel er de bouillonblokjes over en breng aan de kook. Laat 15 min. koken. Mix tot een gladde soep en kruid met peper.
-
Verhit intussen de olijfolie in een braadpan en bak het preigroen samen met de champignons 5 min. goudbruin op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Schep de soep in diepe borden of kommetjes en werk af met de champignons.