- Bewaar

- Bewaar
Soep van geroosterde pompoen en zoete aardappel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
45 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schil de pompoen en snij in 2. Verwijder de pitten en de draden en snij het vruchtvlees in blokjes. Snij de prei in stukken. Schil de zoete aardappel en snij in blokjes. Snipper de ui fijn.
-
Leg de ui, de prei, de pompoen en de zoete aardappel in een ovenschaal. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Doe de gegrilde groenten in een kookpot. Voeg water toe tot de groenten onderstaan en verkruimel er de bouillonblokjes over. Laat 15 min. koken. Mix fijn en kruid met peper.
-
Schep de soep in diepe borden en werk af met de rucola. Verkruimel de feta en de granola erover en geef een draai van de pepermolen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
45 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schil de pompoen en snij in 2. Verwijder de pitten en de draden en snij het vruchtvlees in blokjes. Snij de prei in stukken. Schil de zoete aardappel en snij in blokjes. Snipper de ui fijn.
-
Leg de ui, de prei, de pompoen en de zoete aardappel in een ovenschaal. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Doe de gegrilde groenten in een kookpot. Voeg water toe tot de groenten onderstaan en verkruimel er de bouillonblokjes over. Laat 15 min. koken. Mix fijn en kruid met peper.
-
Schep de soep in diepe borden en werk af met de rucola. Verkruimel de feta en de granola erover en geef een draai van de pepermolen.