- Bewaar

- Bewaar
Kalkoensneden en aardappelsalade met spruitjes en spek
Onze drankensuggesties
Wijn Artisans Partisans Pinot & Alicante I.G.P. Pays d'Oc Bier Postel Tripel Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Hak de amandelen grof. Snij de gedroogde abrikozen in fijne reepjes.
-
Kook de krielaardappelen 10 min. in lichtgezouten water. Voeg de laatste 2 min. de spruiten toe en giet af.
-
Verhit intussen 1/4 van de olijfolie in een pan en bak de kalkoensneden ± 10 min. Kruid met zwarte peper en zout. Haal de kalkoenensneden uit de pan en snij in repen.
-
Verhit 1/4 van de olijfolie in een grote pan en bak de spekblokjes 2 min. Voeg de rode ui toe en laat 5 min. stoven. Voeg de helft van de balsamicoazijn toe en laat nog 2 min. verder stoven.
-
Voeg de spruiten en de aardappelen toe aan de spekreepjes en laat nog 5 min. mee bakken. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Doe de spruiten en de aardappelen in een grote serveerschaal, meng er de veldsla onder en werk af met de rest van de balsamicoazijn en de rest van de olijfolie. Meng goed door elkaar.
-
Bestrooi de aardappelsalade met de abrikozen en de amandelen. Serveer met de reepjes kalkoen.
Onze drankensuggesties
Wijn Artisans Partisans Pinot & Alicante I.G.P. Pays d'Oc Bier Postel Tripel Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Hak de amandelen grof. Snij de gedroogde abrikozen in fijne reepjes.
-
Kook de krielaardappelen 10 min. in lichtgezouten water. Voeg de laatste 2 min. de spruiten toe en giet af.
-
Verhit intussen 1/4 van de olijfolie in een pan en bak de kalkoensneden ± 10 min. Kruid met zwarte peper en zout. Haal de kalkoenensneden uit de pan en snij in repen.
-
Verhit 1/4 van de olijfolie in een grote pan en bak de spekblokjes 2 min. Voeg de rode ui toe en laat 5 min. stoven. Voeg de helft van de balsamicoazijn toe en laat nog 2 min. verder stoven.
-
Voeg de spruiten en de aardappelen toe aan de spekreepjes en laat nog 5 min. mee bakken. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Doe de spruiten en de aardappelen in een grote serveerschaal, meng er de veldsla onder en werk af met de rest van de balsamicoazijn en de rest van de olijfolie. Meng goed door elkaar.
-
Bestrooi de aardappelsalade met de abrikozen en de amandelen. Serveer met de reepjes kalkoen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Artisans Partisans Pinot & Alicante I.G.P. Pays d'Oc Bier Postel Tripel Blond abdijbier