- Bewaar

- Bewaar
Kippenpilons en trio van gegrilde groenten met pittige yoghurtdip
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Grand Cru Sterk blond bier met fruitig en kruidig boeket en een licht bittere smaak met een volle afdronk. Wijn Piemonte D.O.C. Barbera - Piemonte - Italië Ronde, levendige wijn met een fruitig boeket van kers, framboos en braam.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.) - Schil de zoete aardappelen en snij in partjes. - Snij de bloemkool in roosjes. - Snij de groene selder in stukken. Hou de blaadjes apart voor de afwerking. - Snij elk sneetje spek in 4 stukken.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bedek een bakplaat met bakpapier en schik er de kippenpilons op. Kruid met peper, zout, het kerrie- en het paprikapoeder. Besprenkel met de olijfolie en zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal de bakplaat uit de oven en voeg het spek, de zoete aardappelen, de bloemkoolroosjes en de stukjes selder toe. Zet nog 30 min. in de oven.
-
Snipper intussen het bieslook en de platte peterselie fijn. Meng samen met de groenecurrypasta onder de yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer de kippenpilons met de groenten en geef er wat yoghurt bij. Werk af met blaadjes groene selder.
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Grand Cru Sterk blond bier met fruitig en kruidig boeket en een licht bittere smaak met een volle afdronk. Wijn Piemonte D.O.C. Barbera - Piemonte - Italië Ronde, levendige wijn met een fruitig boeket van kers, framboos en braam.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.) - Schil de zoete aardappelen en snij in partjes. - Snij de bloemkool in roosjes. - Snij de groene selder in stukken. Hou de blaadjes apart voor de afwerking. - Snij elk sneetje spek in 4 stukken.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bedek een bakplaat met bakpapier en schik er de kippenpilons op. Kruid met peper, zout, het kerrie- en het paprikapoeder. Besprenkel met de olijfolie en zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal de bakplaat uit de oven en voeg het spek, de zoete aardappelen, de bloemkoolroosjes en de stukjes selder toe. Zet nog 30 min. in de oven.
-
Snipper intussen het bieslook en de platte peterselie fijn. Meng samen met de groenecurrypasta onder de yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer de kippenpilons met de groenten en geef er wat yoghurt bij. Werk af met blaadjes groene selder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Grand Cru Sterk blond bier met fruitig en kruidig boeket en een licht bittere smaak met een volle afdronk. Wijn Piemonte D.O.C. Barbera - Piemonte - Italië Ronde, levendige wijn met een fruitig boeket van kers, framboos en braam.