- Bewaar
- Bewaar
Stoofpotje van blinde vinken
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Terrefort A.O.P. Cahors
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de uien grof.
-
Snij de wortelen in schijfjes.
-
Snij de champignons in 4.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en bak de blinde vinken aan alle kanten goudbruin. Voeg de uien toe en laat nog even bakken.
-
Voeg de wortelen en de champignons toe en laat 2 min. stoven.
-
Giet er de bouillon bij tot het vlees net niet onderstaat en laat 5 min. sudderen.
-
Voeg de aardappelen, de tijm en de laurierblaadjes toe. Kruid met peper. Dek af en laat 20 à 25 min. sudderen.
-
Haal de blinde vinken uit de kookpot en voeg de instantsausbinder toe. Meng goed en laat inkoken tot een vrij dikke saus. Doe het vlees opnieuw in de kookpot.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Terrefort A.O.P. Cahors
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de uien grof.
-
Snij de wortelen in schijfjes.
-
Snij de champignons in 4.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en bak de blinde vinken aan alle kanten goudbruin. Voeg de uien toe en laat nog even bakken.
-
Voeg de wortelen en de champignons toe en laat 2 min. stoven.
-
Giet er de bouillon bij tot het vlees net niet onderstaat en laat 5 min. sudderen.
-
Voeg de aardappelen, de tijm en de laurierblaadjes toe. Kruid met peper. Dek af en laat 20 à 25 min. sudderen.
-
Haal de blinde vinken uit de kookpot en voeg de instantsausbinder toe. Meng goed en laat inkoken tot een vrij dikke saus. Doe het vlees opnieuw in de kookpot.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Terrefort A.O.P. Cahors