- Bewaar

- Bewaar
Vegetarische pizza met artisjok, aubergine en paprika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 20 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 225 °C.
-
Snij de aubergine in de lengte in 2 en daarna in sneetjes van 1/2 cm dik. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij de rest in gelijke blokjes. Snij de artisjokken in 2 (hou 2 el olie uit de verpakking opzij).
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de aubergine en de paprika 3 min. Kruid met peper en zout.
-
Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op een bakplaat en verdeel er de tomatenstukjes over. Verdeel er daarna de aubergine, de paprika en de artisjok over. Bestrooi met de oregano, de tijm en het basilicum. Besprenkel daarna met de olie uit de verpakking van de artisjokken.
-
Bestrooi ten slotte met de pijnboompitten en de mozzarella en zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
Wat erbij serveren?
Serveer deze pizza met een lekker groene salade.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 20 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 225 °C.
-
Snij de aubergine in de lengte in 2 en daarna in sneetjes van 1/2 cm dik. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij de rest in gelijke blokjes. Snij de artisjokken in 2 (hou 2 el olie uit de verpakking opzij).
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de aubergine en de paprika 3 min. Kruid met peper en zout.
-
Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op een bakplaat en verdeel er de tomatenstukjes over. Verdeel er daarna de aubergine, de paprika en de artisjok over. Bestrooi met de oregano, de tijm en het basilicum. Besprenkel daarna met de olie uit de verpakking van de artisjokken.
-
Bestrooi ten slotte met de pijnboompitten en de mozzarella en zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
Wat erbij serveren?
Serveer deze pizza met een lekker groene salade.