Gevulde aardappelen
Gevulde aardappelen

Gevulde aardappelen

30 min.
Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 100 kcal
Vet 4.4 g
Koolhydraat 13.6 g
Eiwit 1.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de aardappelen in de schil (zie recept `Aardappelen in de schil'). Snij een hoedje van de aardappelen en haal ze voorzichtig uit tot op 1 cm van de schil.

  3. Meng het vruchtvlees van de aardappelen met kruidenboter en een scheutje room. Plaats het hoedje terug op de aardappelen en verwarm gedurende ± 15 min. in de oven op 180 °C.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de aardappelen in de schil (zie recept `Aardappelen in de schil'). Snij een hoedje van de aardappelen en haal ze voorzichtig uit tot op 1 cm van de schil.

  3. Meng het vruchtvlees van de aardappelen met kruidenboter en een scheutje room. Plaats het hoedje terug op de aardappelen en verwarm gedurende ± 15 min. in de oven op 180 °C.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 100 kcal
Vet 4.4 g
Koolhydraat 13.6 g
Eiwit 1.6 g

Bekijk het recept digitaal