In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Kook de aardappelen in de schil (zie recept `Aardappelen in de schil'). Snij een hoedje van de aardappelen en haal ze voorzichtig uit tot op 1 cm van de schil.
Meng het vruchtvlees van de aardappelen met kruidenboter en een scheutje room. Plaats het hoedje terug op de aardappelen en verwarm gedurende ± 15 min. in de oven op 180 °C.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Kook de aardappelen in de schil (zie recept `Aardappelen in de schil'). Snij een hoedje van de aardappelen en haal ze voorzichtig uit tot op 1 cm van de schil.
Meng het vruchtvlees van de aardappelen met kruidenboter en een scheutje room. Plaats het hoedje terug op de aardappelen en verwarm gedurende ± 15 min. in de oven op 180 °C.