- Bewaar
- Bewaar
Ovenschotel met Alaska pollak en mosterd-roomsausje
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Abdijbier Wijn Les Lauriers A.O.P. Muscadet Sèvre-et-Maine sur Lie
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de visfilets oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Snij de wortelen in fijne schijfjes. Kook 5 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Snipper het knoflook en de ui fijn.
-
Snij de citroen in schijfjes.
-
Meng de lichte room met de mosterd.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bestrijk een ovenschaal met 1/2 eetl. olijfolie.
-
Meng de wortelschijfjes met de fijngesnipperde ui en het knoflook. Voeg 1/2 eetl. olijfolie toe en roer goed om. Kruid met peper en zout en doe alles in de ovenschaal.
-
Leg er de Alaska-pollakfilets op, kruid met peper en zout en leg op elke visfilet een schijfje citroen.
-
Giet de mosterdroom over de vis en zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit ondertussen 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de aardappelschijfjes goudbruin (baktijd: zie verpakking).
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Abdijbier Wijn Les Lauriers A.O.P. Muscadet Sèvre-et-Maine sur Lie
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de visfilets oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Snij de wortelen in fijne schijfjes. Kook 5 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Snipper het knoflook en de ui fijn.
-
Snij de citroen in schijfjes.
-
Meng de lichte room met de mosterd.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bestrijk een ovenschaal met 1/2 eetl. olijfolie.
-
Meng de wortelschijfjes met de fijngesnipperde ui en het knoflook. Voeg 1/2 eetl. olijfolie toe en roer goed om. Kruid met peper en zout en doe alles in de ovenschaal.
-
Leg er de Alaska-pollakfilets op, kruid met peper en zout en leg op elke visfilet een schijfje citroen.
-
Giet de mosterdroom over de vis en zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit ondertussen 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de aardappelschijfjes goudbruin (baktijd: zie verpakking).
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Abdijbier Wijn Les Lauriers A.O.P. Muscadet Sèvre-et-Maine sur Lie