- Bewaar

- Bewaar
Salade met meloenbolletjes en Oud Brugge-kaas
Onze drankensuggesties
Bier Duvel 6,6 % vol Blond bier Wijn La Capitainerie Syrah-Cabernet Sauvignon rosé I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verwarm de oven voor op 160 °C.
-
Leg de sneetjes parmaham naast elkaar op een bakplaat en bak 5 à 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Schep kleine bolletjes uit de watermeloen met een meloenlepel. Snij de lente-uitjes in ringetjes. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika en snij in blokjes van 1/2 cm. Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in fijne reepjes.
-
Meng de sla met de zoete paprika, het witloof, de lente-uitjes en de zwarte olijven. Verdeel over 4 borden.
-
Lepel er de meloenbolletjes over, bestrooi met de geroosterde pijnboompitten en leg er een sneetje gedroogde ham op.
-
Pers de limoen en meng het sap met de balsamicoazijn en de olijfolie. Kruid met peper en zout. Besprenkel het slaatje met de vinaigrette en werk af met enkele blokjes kaas.
Onze drankensuggesties
Bier Duvel 6,6 % vol Blond bier Wijn La Capitainerie Syrah-Cabernet Sauvignon rosé I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verwarm de oven voor op 160 °C.
-
Leg de sneetjes parmaham naast elkaar op een bakplaat en bak 5 à 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Schep kleine bolletjes uit de watermeloen met een meloenlepel. Snij de lente-uitjes in ringetjes. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika en snij in blokjes van 1/2 cm. Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in fijne reepjes.
-
Meng de sla met de zoete paprika, het witloof, de lente-uitjes en de zwarte olijven. Verdeel over 4 borden.
-
Lepel er de meloenbolletjes over, bestrooi met de geroosterde pijnboompitten en leg er een sneetje gedroogde ham op.
-
Pers de limoen en meng het sap met de balsamicoazijn en de olijfolie. Kruid met peper en zout. Besprenkel het slaatje met de vinaigrette en werk af met enkele blokjes kaas.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Duvel 6,6 % vol Blond bier Wijn La Capitainerie Syrah-Cabernet Sauvignon rosé I.G.P. Pays d'Oc