- Bewaar

- Bewaar
Zuiderse burgers
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Doe de groentemix in een aluminium schaal en laat oppervlakkig ontdooien. Besprenkel met de olijfolie, kruid met peper en zout. Verwarm het schaaltje ± 10 min. op een matig warme barbecue.
-
Grill de burgers op de barbecue goudbruin aan elke kant.
-
Laat intussen de mozzarella uitlekken en snij in fijne plakjes.
-
Snij de pistolets doormidden en rooster kort op de barbecue.
-
Leg een handvol rucola op de onderste helft van elk broodje. Schik er een burger op. Leg er een paar plakjes mozzarella en wat gegrilde groenten op.
-
Werk af met basilicumblaadjes en de geroosterde pijnboompitten. Besprenkel met balsamicocrème en bedek met de bovenste helft van het broodje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Doe de groentemix in een aluminium schaal en laat oppervlakkig ontdooien. Besprenkel met de olijfolie, kruid met peper en zout. Verwarm het schaaltje ± 10 min. op een matig warme barbecue.
-
Grill de burgers op de barbecue goudbruin aan elke kant.
-
Laat intussen de mozzarella uitlekken en snij in fijne plakjes.
-
Snij de pistolets doormidden en rooster kort op de barbecue.
-
Leg een handvol rucola op de onderste helft van elk broodje. Schik er een burger op. Leg er een paar plakjes mozzarella en wat gegrilde groenten op.
-
Werk af met basilicumblaadjes en de geroosterde pijnboompitten. Besprenkel met balsamicocrème en bedek met de bovenste helft van het broodje.