- Bewaar

- Bewaar
Lasagne met balletjes van kippengehakt
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Salento I.G.T. Primitivo Piana del Sole Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rol kleine balletjes (ter grootte van een knikker) van het kippengehakt.
-
Schil de wortelen en de selder en snij in blokjes van 1/2 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui, de wortelen en de selder 2 min. Overgiet met de passata en 3 dl water. Kruid met peper en zout en doe er het laurierblaadje bij. Laat ± 5 min. sudderen. Voeg de gehaktballetjes toe en laat nog 2 min. verder garen. Roer regelmatig.
-
Doe een laagje tomatensaus in een ovenschaal. Leg er een lasagnevel over en lepel er een laagje tomatensaus over. Bestrooi met wat kaas. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een laagje kaas en overgiet met de room.
-
Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Salento I.G.T. Primitivo Piana del Sole Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rol kleine balletjes (ter grootte van een knikker) van het kippengehakt.
-
Schil de wortelen en de selder en snij in blokjes van 1/2 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui, de wortelen en de selder 2 min. Overgiet met de passata en 3 dl water. Kruid met peper en zout en doe er het laurierblaadje bij. Laat ± 5 min. sudderen. Voeg de gehaktballetjes toe en laat nog 2 min. verder garen. Roer regelmatig.
-
Doe een laagje tomatensaus in een ovenschaal. Leg er een lasagnevel over en lepel er een laagje tomatensaus over. Bestrooi met wat kaas. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een laagje kaas en overgiet met de room.
-
Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Salento I.G.T. Primitivo Piana del Sole Puglia - Italië