- Bewaar

- Bewaar
Lasagne verde met spinazie en quorn
Onze drankensuggesties
Bier Bertinchamps Tripel Sterk blond bier Wijn Salice Salentino D.O.C. `Caramia' Cantele Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
10 min.
-
Snipper het knoflook en de ui fijn.
-
Hak de spinazie grof.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de quorn goudbruin. Meng er de tomatenstukjes onder en kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Giet af en meng er de ricotta en de emmentaler onder. Kruid met de Italiaanse kruiden, peper en zout.
-
Vet een ovenschaal in met 1 eetl. olijfolie. Verdeel er de helft van het quorngehakt over en bedek met 2 lasagnevellen en de helft van de spinazie. Bedek opnieuw met 2 lasagnevellen en de helft van de kerstomatensalsa. Ga verder met de rest van het gehakt, 2 lasagnevellen en de rest van de spinazie. Eindig met 2 lasagnevellen en de rest van de kerstomatensalsa. Bestrooi met de geraspte mozzarella en bak ± 45 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Bier Bertinchamps Tripel Sterk blond bier Wijn Salice Salentino D.O.C. `Caramia' Cantele Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
10 min.
-
Snipper het knoflook en de ui fijn.
-
Hak de spinazie grof.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de quorn goudbruin. Meng er de tomatenstukjes onder en kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Giet af en meng er de ricotta en de emmentaler onder. Kruid met de Italiaanse kruiden, peper en zout.
-
Vet een ovenschaal in met 1 eetl. olijfolie. Verdeel er de helft van het quorngehakt over en bedek met 2 lasagnevellen en de helft van de spinazie. Bedek opnieuw met 2 lasagnevellen en de helft van de kerstomatensalsa. Ga verder met de rest van het gehakt, 2 lasagnevellen en de rest van de spinazie. Eindig met 2 lasagnevellen en de rest van de kerstomatensalsa. Bestrooi met de geraspte mozzarella en bak ± 45 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Bertinchamps Tripel Sterk blond bier Wijn Salice Salentino D.O.C. `Caramia' Cantele Puglia - Italië