- Bewaar

- Bewaar
Vislasagne
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
1 u 15
-
Verwarm de oven voor op 170 °C.
-
Snij de prei eerst in de lengte in 4 en daarna in stukken. Snij de venkel in kleine blokjes. Snipper de dille fijn.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de prei en de venkel ± 2 min. Pers de citroen en besprenkel de groenten met het sap.
-
Verkruimel het bouillonblokje en voeg de passata toe. Leg er de stukken vis in en laat 5 min. afgedekt sudderen. Breng op smaak met de dille, peper en zout.
-
Verdeel een laag groentesaus over een ovenschaal en leg er een laag lasagnevellen op. Schik er de stukken vis met wat groentesaus op en bedek met een tweede laag lasagnevellen. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Bestrooi met de geraspte kaas en besprenkel met de room.
-
Bak 20 min. In de voorverwarmde oven op 170 °C.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
1 u 15
-
Verwarm de oven voor op 170 °C.
-
Snij de prei eerst in de lengte in 4 en daarna in stukken. Snij de venkel in kleine blokjes. Snipper de dille fijn.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de prei en de venkel ± 2 min. Pers de citroen en besprenkel de groenten met het sap.
-
Verkruimel het bouillonblokje en voeg de passata toe. Leg er de stukken vis in en laat 5 min. afgedekt sudderen. Breng op smaak met de dille, peper en zout.
-
Verdeel een laag groentesaus over een ovenschaal en leg er een laag lasagnevellen op. Schik er de stukken vis met wat groentesaus op en bedek met een tweede laag lasagnevellen. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Bestrooi met de geraspte kaas en besprenkel met de room.
-
Bak 20 min. In de voorverwarmde oven op 170 °C.