Vislasagne
Vislasagne

Vislasagne

1 u. 15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 788 kcal
Energie 3297 kj
Vet 35.2 g
Verzadigd vet 18.4 g
Koolhydraat 70.6 g
Suiker 19.4 g
Vezel 8.8 g
Eiwit 42.9 g
Zout 2.6 g
natrium 1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 1 u 15
  2. Verwarm de oven voor op 170 °C.

  3. Snij de prei eerst in de lengte in 4 en daarna in stukken. Snij de venkel in kleine blokjes. Snipper de dille fijn.

  4. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de prei en de venkel ± 2 min. Pers de citroen en besprenkel de groenten met het sap.

  5. Verkruimel het bouillonblokje en voeg de passata toe. Leg er de stukken vis in en laat 5 min. afgedekt sudderen. Breng op smaak met de dille, peper en zout.

  6. Verdeel een laag groentesaus over een ovenschaal en leg er een laag lasagnevellen op. Schik er de stukken vis met wat groentesaus op en bedek met een tweede laag lasagnevellen. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Bestrooi met de geraspte kaas en besprenkel met de room.

  7. Bak 20 min. In de voorverwarmde oven op 170 °C.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 1 u 15
  2. Verwarm de oven voor op 170 °C.

  3. Snij de prei eerst in de lengte in 4 en daarna in stukken. Snij de venkel in kleine blokjes. Snipper de dille fijn.

  4. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de prei en de venkel ± 2 min. Pers de citroen en besprenkel de groenten met het sap.

  5. Verkruimel het bouillonblokje en voeg de passata toe. Leg er de stukken vis in en laat 5 min. afgedekt sudderen. Breng op smaak met de dille, peper en zout.

  6. Verdeel een laag groentesaus over een ovenschaal en leg er een laag lasagnevellen op. Schik er de stukken vis met wat groentesaus op en bedek met een tweede laag lasagnevellen. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Bestrooi met de geraspte kaas en besprenkel met de room.

  7. Bak 20 min. In de voorverwarmde oven op 170 °C.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 788 kcal
Energie 3297 kj
Vet 35.2 g
Verzadigd vet 18.4 g
Koolhydraat 70.6 g
Suiker 19.4 g
Vezel 8.8 g
Eiwit 42.9 g
Zout 2.6 g
natrium 1 g

Bekijk het recept digitaal