- Bewaar

- Bewaar
Puree van vergeten groenten met romige champignons en tempé
Onze drankensuggesties
Wijn Korta Triangle White Blend 2023 Curicó Valley - Chili Bière Paix Dieu Tripel blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snipper de platte peterselie fijn. Smelt de boter in een pan en bak de sjalot glazig. Voeg de diepgevroren champignons toe en bak 5 min. op een hoog vuur. Voeg de tempé toe en bak nog 2 min. verder.
-
Overgiet met de room en laat de saus indikken. Kruid met peper en zout.
-
Warm de puree op (instructies: zie verpakking).
-
Bak de cashewnoten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan en meng onder de peterselie.
-
Verdeel de puree over de borden. Maak een kuiltje in het midden en vul met de champignonsaus. Werk af met de cashewnoten en peterselie.
Onze drankensuggesties
Wijn Korta Triangle White Blend 2023 Curicó Valley - Chili Bière Paix Dieu Tripel blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Snipper de platte peterselie fijn. Smelt de boter in een pan en bak de sjalot glazig. Voeg de diepgevroren champignons toe en bak 5 min. op een hoog vuur. Voeg de tempé toe en bak nog 2 min. verder.
-
Overgiet met de room en laat de saus indikken. Kruid met peper en zout.
-
Warm de puree op (instructies: zie verpakking).
-
Bak de cashewnoten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan en meng onder de peterselie.
-
Verdeel de puree over de borden. Maak een kuiltje in het midden en vul met de champignonsaus. Werk af met de cashewnoten en peterselie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Korta Triangle White Blend 2023 Curicó Valley - Chili Bière Paix Dieu Tripel blond abdijbier