Verhit een braadpan zonder vetstof en bak de eendenborstfilet ± 10 min. op de velkant.
Giet het smeltende vet weg en bak nog ± 6 min. aan de andere kant.
Eendenborstfilet met knolselderfrietjes
Eendenborst met witte wijn, mosterdroom en witloof
Eendenborst met gestoofde paprika
Eendenborst met abrikozensaus en kaneelappeltjes
Zoetzure eendenborst met zuiderse groenten
Eendenborstfilet met saus van vijgen en bruine Leffe
Eendenborst met appel in een calvadossausje
Gebakken eendenborst met fruitige pompoenschotel
Geflambeerde eendenborst met avocadosaus
Eendenborstfilet met witloof en honingsaus
Eendenborst in rodewijnsaus met cambozola
Hoe bak je eendenmagret?
Eendenborstfilet met groenepepersaus en gekonfijte groentjes
Eendenborst à l'orange
Eendenborstfilet met gevuld witloof
Eendenborstfilet met saffraanpeertje