- Bewaar

- Bewaar
Kippenbrazade met farfalle en ricottapesto
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Bardolino Chiaretto D.O.C. Le Cenge Veneto - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min)
-
Snij de uiteinden van de boontjes.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Hak de cashewnoten grof.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook intussen de boontjes 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
-
Rooster de cashewnoten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Laat lichtjes afkoelen.
-
Doe het gepelde knoflookteentje, de cashewnoten, 30 g geraspte kaas, de helft van de spinazie en de ricotta in een hoge maatbeker of blender. Mix kort tot een pesto en kruid met peper en zout.
-
Verhit de olijfolie in een (grill)pan en bak de kippenbrazades 2 à 3 min. aan beide kanten. Kruid met peper en zout.
-
Meng intussen de boontjes, de kerstomaten en de rest van de spinazie onder de pasta. Kruid met peper en zout. Lepel er wat pesto over en bestrooi met wat grana padano. Geef er de rest van de pesto apart bij.
-
Afwerking:
-
De pastasalade kan u vooraf klaarmaken en koud eten.
-
De brazades kan u ook klaarmaken op de barbecue.
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Bardolino Chiaretto D.O.C. Le Cenge Veneto - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min)
-
Snij de uiteinden van de boontjes.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Hak de cashewnoten grof.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook intussen de boontjes 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
-
Rooster de cashewnoten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Laat lichtjes afkoelen.
-
Doe het gepelde knoflookteentje, de cashewnoten, 30 g geraspte kaas, de helft van de spinazie en de ricotta in een hoge maatbeker of blender. Mix kort tot een pesto en kruid met peper en zout.
-
Verhit de olijfolie in een (grill)pan en bak de kippenbrazades 2 à 3 min. aan beide kanten. Kruid met peper en zout.
-
Meng intussen de boontjes, de kerstomaten en de rest van de spinazie onder de pasta. Kruid met peper en zout. Lepel er wat pesto over en bestrooi met wat grana padano. Geef er de rest van de pesto apart bij.
-
Afwerking:
-
De pastasalade kan u vooraf klaarmaken en koud eten.
-
De brazades kan u ook klaarmaken op de barbecue.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Bardolino Chiaretto D.O.C. Le Cenge Veneto - Italië