- Bewaar

- Bewaar
Minuutsteak met frietjes en witloofsalade
Onze drankensuggesties
Wijn Vicente Faria ‘Animus’ D.O.C. Douro Portugal Bier Postel Dubbel Donker abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de rest in fijne reepjes. Meng met de veldsla en preischeuten.
-
Bak de frietjes goudbruin in de friteuse of de oven (instructies: zie verpakking). Laat even uitlekken op keukenpapier.
-
Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de minuutsteaks 1 min. aan elke kant op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm. Blus de pan met de runderfond en schraap de braadresten los. Laat even sudderen tot de saus indikt.
-
Breng het slaatje op smaak met de slaolie en verdeel samen met de minuutsteaks en de frietjes over de borden. Lepel het braadvocht over de minuutsteak en serveer de tartaarsaus bij de frietjes.
Onze drankensuggesties
Wijn Vicente Faria ‘Animus’ D.O.C. Douro Portugal Bier Postel Dubbel Donker abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de rest in fijne reepjes. Meng met de veldsla en preischeuten.
-
Bak de frietjes goudbruin in de friteuse of de oven (instructies: zie verpakking). Laat even uitlekken op keukenpapier.
-
Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de minuutsteaks 1 min. aan elke kant op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm. Blus de pan met de runderfond en schraap de braadresten los. Laat even sudderen tot de saus indikt.
-
Breng het slaatje op smaak met de slaolie en verdeel samen met de minuutsteaks en de frietjes over de borden. Lepel het braadvocht over de minuutsteak en serveer de tartaarsaus bij de frietjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Vicente Faria ‘Animus’ D.O.C. Douro Portugal Bier Postel Dubbel Donker abdijbier