Yoghurt met kleurrijke fruittoets
Yoghurt met kleurrijke fruittoets

Yoghurt met kleurrijke fruittoets

Ontbijt
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 356 kcal
Vet 9.4 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraat 51 g
Suiker 37.2 g
Vezel 8.1 g
Eiwit 11.2 g
Zout 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de banaan in schijfjes.

  4. Schil de mango en snij in fijne plakjes.

  5. Schil de kiwi's en snij in schijfjes.

  6. Snij de granaatappel in 2 en klop er de pitjes uit met een houten lepel. Doe dat boven een kom.

  7. Bereiding:
  8. Mix de yoghurt samen met de banaan, 100 g blauwe bessen en het limoensap.

  9. Giet in 4 kommetjes. Verdeel er de granaatappelpitjes, de mango, de kiwi en de granola in lijntjes over. Werk af met de rest van de blauwe bessen.

Tip

- U kan de blauwe bessen ook vervangen door frambozen of bosvruchten uit de diepvries. - Ook lekker met andere soorten fruit en ideaal om restjes fruit in te verwerken.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de banaan in schijfjes.

  4. Schil de mango en snij in fijne plakjes.

  5. Schil de kiwi's en snij in schijfjes.

  6. Snij de granaatappel in 2 en klop er de pitjes uit met een houten lepel. Doe dat boven een kom.

  7. Bereiding:
  8. Mix de yoghurt samen met de banaan, 100 g blauwe bessen en het limoensap.

  9. Giet in 4 kommetjes. Verdeel er de granaatappelpitjes, de mango, de kiwi en de granola in lijntjes over. Werk af met de rest van de blauwe bessen.

Tip

- U kan de blauwe bessen ook vervangen door frambozen of bosvruchten uit de diepvries. - Ook lekker met andere soorten fruit en ideaal om restjes fruit in te verwerken.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 356 kcal
Vet 9.4 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraat 51 g
Suiker 37.2 g
Vezel 8.1 g
Eiwit 11.2 g
Zout 0.1 g

Bekijk het recept digitaal