Een papillot met groenten, aardappelen en/of vleesvervangers: het kan allemaal! Door de ingrediënten te stomen in hun eigen sappen behouden ze hun voedingsstoffen beter. Olie of boter hebben ze niet nodig, tenzij ze zelf geen sap afgeven tijdens het stomen. Probeer onze recepten voor gegarandeerd succes!
puntpaprika-met-griekse-vulling-en-aardappel-in-papillot
groentepapillot-met-een-kokossausje
papillot-van-veggiegyros-en-fijne-groentjes
tofu-in-papillot-met-lentegroenten
aardappelen-in-papillot
groentepapillot
zuiderse-veggiepapillot-met-wokreepjes-en-pesto
oosterse-groentepapillot-met-zoete-aardappel
aardappelpapillot-met-zure-room-en-kerstomaten
champignonbrochette-met-provencaalse-groentepakketje
krieltjespapillot-met-guacamole-en-zure-room
kleurrijke-groentepapillot-met-knoflookmarinade
gevulde-paprikas
papillot-van-groenten-en-tofu