07/04/2020

Seizoenskalender: groenten en fruit van het seizoen in de kijker

Eten volgens de seizoenen heeft heel wat voordelen. Groenten en fruit van het seizoen hebben meer smaak en vitamines, brengen variatie in je menu, zijn vaak duurzamer en hebben een interessantere prijs. 

Meer seizoensgroenten en -fruit op je dagelijks menu

Met originele recepten, praktische tips, interessante weetjes ... willen we je inspireren om dagelijks meer seizoensgroenten en -fruit op je menu te zetten. Want elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad

Naar de seizoenskalender

Kies je voor seizoensgroenten en -fruit, dan kies je voor meer smaak en vitamines. Met deze seizoenskalender willen we je inspireren om meer groenten en fruit op het menu te zetten. Want elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad. Zo werken we samen aan een betere gezondheid en een beter milieu, stap voor stap.