Gebraad met gekleurde wortelen, paddenstoelen en gratin dauphinois.

Wildmenu

Stel je menu samen

Een sudderend potje wildragout of een lekker stuk hertenvlees? Daarmee scoor je altijd met kerst of eindejaar. Ontdek snel het beste uit ons wildseizoen en laat je inspireren door onze feestelijke wildrecepten.

eoy-2024-feestmenu-wild-intro.jpg

Kies uit meer dan 250 wildrecepten

Frambozenbrownies met ananas en muntsuiker Hertenescalope met herfstrisotto Hertengebraad met beukenzwammen en aalbessensaus Reeragout met rösti en rodekoolsalade met appel Hertengebraad met grand-veneursaus en wintergroenten Reeragout met pastinaak en gratin dauphinois Wildragout met truffelkroketten en wintersalade Wildragout met pastinaak en wortel Wildsaus Everzwijnragout en witloofslaatje met peer Hertenragout met gebakken aardpeer en rösti's Hindemedaillon met zoeteaardappelfrietjes Hertenmedaillon met sjalotjes en Luikse siroop Parelhoenfilet met risotto van paddenstoelen Kruidige hertenmedaillon met abrikozensausje Hertengebraad met zoet witloof en knolselderpuree Konijnfiletrollade in tomatensaus met champignons Hindesteak met cognacsaus en gewokte groenten Hindesteak in sausje met eekhoorntjesbrood Hindesteak met portosausje Eendenborstfilet met witloof en honingsaus Hazenrugfilet met rodewijnsaus, groentjes met honing en pompoenpuree Hertenmedaillon met notencrumble en romige wintergroenten Grand-veneursaus Hertenmedaillon met notencrumble en knolselderpuree Everzwijnragout met grand-veneursaus, zoeteaardappelkroketten en witloofsalade Risotto van boschampignons met LeFort en hindefilet Reemedaillons met gebakken aardpeer en uiensaus Rosbief met groentestaafjes uit de oven Hoe bak je duif? Hoe maak je reeragout klaar? Hoe maak je everzwijnenragout klaar? Hoe maak je everzwijnengebraad klaar? Everzwijngebraad met gratin dauphinois en Provençaalse herfstgroenten Reeragout met bier en knolselderpuree Kwartfilets en tagliatelle met oesterzwammen Lamsbout met rodebietenjus en waaier van geroosterde groenten Gevulde kwartel met quinoa en een zoet druivensausje Wildragout met aardpeerpuree en bessensaus Reemedaillon met tagliatelle in champignonsaus Konijn uit de oven met chorizo en geroosterde groenten Parelhoenfilet met geroosterde pastinaak en appelmoes met marmelade Reeragout in grand-veneursaus met slaatje van krulandijvie Everzwijnengebraad met mosterd en gegratineerde peterseliewortelpuree Hertenragout met preipuree en honingworteltjes Groentemousse Hertengebraad met pompoenpuree Gebakken parelhoen met miniwortelen en letterfrietjes Hazenrug met rodewijnsaus, wortelchips en duo van pastinaak Verfijnd surprisebordje met wildpastei en duo van ham Hertenmedaillon met choronsaus, gekaramelliseerd witloof en gebakken ui Everzwijnragout met witte bonen en tagliatelle Wildpastei met witloofslaatje Hazenrug met wortelzalf en groene kool Hindefilet Grand Veneur met knolselderpuree Hertengebraad met witloofbootjes in rozijntjessaus Hertengebraad en aardappelknolserdergratin met vleugje truffel Hertenmedaillon met witloofgratin en gestoofde butternut Konijn met pruimen in saus van blond bier Geflambeerde hindesteak met cognac en eekhoorntjesbrood Hazenrug met aardappelgratin en witloof met bosbessen Everzwijn met gebakken herfstgroenten en gratin dauphinois Hertenmedaillon met aardpeer-hazelnootcouscous en krieltjes Stoofpotje van konijn met erwtjes en wortelen Gelakte eend met gebakken mango en witloof Hazenrugfilet met portosaus, gebakken vijgen en boschampignons Toastjes met duo van pastei en veenbessen Reeragout in portosaus Hertenragout met raapjes en pastinaak Hertenragout met aardappelgratin en witloof met veenbessen Hoe maak je hindemedaillon klaar? Hoe bak je een kalkoenengebraad? Hoe bak je duif uit de diepvries? Hoe maak je reemedaillon klaar? Hoe maak je hazenrugfilet uit de diepvries klaar? Hoe maak je hazenrug uit de diepvries klaar? Hoe bak je fazantenborstfilet uit de diepvries? Hoe maak je hindegebraad klaar? Hoe maak je hindefilet klaar? Hoe maak je hertenkalfgebraad klaar? Fazant met gevulde witloofblaadjes en zoeteaardappelpuree Hindegebraad met aardappeltorentjes en mango-pruimenchutney Hertenkalf met wildsaus en mousseline van aardpeer Carpaccio van eend met trio van sla Saltimbocca van haas met geroosterde wintergroenten Everzwijnenragout met butternutpompoen en spinazie Reeragout met veenbessen, pistaches, kroketjes en witloofslaatje Ovengebakken kippenpilons met jagerssaus Carpaccio van raap en rode biet met duo van pastei Hinderagout met mosterd en cashewnoten Konijn met bruin bier en speculaas Fazantenrollade met pastinaakpuree Hindemedaillon met pompoenpuree en crumble van zwarte pens Groentepapje met hindemedaillon Everzwijnenragout met peperkoek en witloof Stoofpotje van everzwijn met witloof en verse vijgen Jonge duifjes in groentestoofpotje Gevulde duifjes met groentestoofpotje Hindemedaillon met spruitjes en abrikozen Brabantse fazantfilets Konijn op Luikse wijze Everzwijnengebraad met spruitenrisotto en spekjes Hindegebraad met gratin van vergeten groenten Kwartelfilet met cognac en gevulde champignons Puree voor kleine jagers Consommé van eekhoorntjesbrood met fazantfilet Hindemedaillon met witloof en mangochutney Hertenragout parmentier met herfstsalade Hertenkalfgebraad met risotto van gegrilde aardpeer Everzwijnenragout met pompoen Eendenborst met schorseneren in een koriandersausje Kwartelfilets met tomatensaus, gegrilde asperges en pappardelle Stoofpotje van konijn met kruidige witloofpuree Fazant met kreeftensaus en groenterijst Hindegebraad met butternutpuree en blauwebessensaus Wildragout met pastinaak en kroketten Stoofpotje met everzwijn en winterse groenten Fazantfilet met paddenstoelenstrudel Hindegebraad met frambozenbier Everzwijnragout met pruimen Hindegebraad met gevulde zoete aardappel Hindemedaillon met gratin van aardappel en aardpeer Fazantenpakketje met clementinesaus Stoofpotje van konijn met pastinaak en wortel (gluten- en lactosevrij) Risotto met oesterzwammen en foie gras (lactosevrij) Hertengebraad met pompoenpuree (gluten- en lactosevrij) Normandisch parelhoen met appeltjes (gluten- en lactosevrij) Hindegebraad met gratin van wintergroenten (gluten- en lactosevrij) Hindegebraad met gratin van wintergroenten (glutenvrij) Stoofpotje van konijn met pastinaak en wortel (gluten- en lactosevrij) Everzwijnfilet met mosterdroomsaus (gluten- en lactosevrij) Everzwijnfilet met mosterdroomsaus (glutenvrij) Gebardeerde fazantfilet (gluten- en lactosevrij) Fazantfilet met muscat en gesmoorde worteltjes (gluten- en lactosevrij) Fazantfilet met muscat en gesmoorde worteltjes (glutenvrij) Gevuld parelhoen met broccoli-aardappelgratin Reeragout met portosaus en champignonkroketjes Everzwijnengebraad met winters garnituur Gemarineerde hinde met knolselderpuree Breughelsoep met spliterwten Papillot van konijn en appel Fazantfilet met pancetta, druifjes en gnocchi Hazenrug met risotto van champignons en saffraan Reemedaillon met seizoensgroenten Parelhoen met kruidig dadelkorstje (gluten- en lactosevrij) Hertenkalfgebraad en quinoaslaatje met pompoen Stoofpotje van everzwijn en wintergroentjes Hindegebraad met gratin van wintergroenten Risotto met oesterzwammen en foie gras Hazenrugfilet met 3-vruchtenchutney Everzwijnenkroontje met zoete aardappelen Hindesteak met kerriesaus en groentegarnituur Hinderagout met witte wijn, schorseneren en champignons Hazenrug met abdijbier en krokante spruitenblaadjes Hazenrugfilet met spruitjes en notenpesto Hazenrugfilet met trio van groentepuree Fazant met jenever en verrassende groentekroketten Everzwijnfilet met kastanjeroomsaus Everzwijnfilet met witloof in Ciney-sausje Gemarineerd hindegebraad Parelhoen met mirabellen Fazant met appelsaus en pistachepeertjes Stoofpotje van konijn met pastinaak en wortel Everzwijnengebraad met penne in de oven Gebardeerde fazantfilet Gebakken fazantfilet en aardpeerpannetje met appel Wildconsommé Hindesteak met sjalotsaus en appel-spruitenpannetje Hinde met pompoengratin en wijnsaus Kip met citrusfruit en basilicum Eendenfilet met mango en gemarineerd fijnproeverswitloof Normandisch parelhoen met appeltjes Hindegebraad met gekonfijte worteltjes Hazenrugfilet met mosterdsaus Hinderagout met zilveruitjes en peperkoek Hespengebraad à l'orange met torentje van koolrabi en peer Kastanjesoep met gebakken boschampignons Hazenrugfilet met knolselderpuree en bessenchutney Kwartelfilets met risotto van peterseliewortel Rigatoni met everzwijnenragout Hinderagout met spek en boontjes Gevogeltevleeskoek met kersen Hazenrugfilet met venkel en appel in mosterdsaus Hazenrug met knolselderpuree Hazenrug met crème de cassis Hindegebraad met witloofbootjes en rozijntjessaus Hertenkalfgebraad met tarte tatin van witloof Hertenkalfgebraad met spruitjes en portosausje Everzwijnfilet met mosterdroomsaus Wildpotje van fazant met spruitjes en sjalotten Fazantfilet met muscat en gesmoorde worteltjes Duo van kwartel en parelhoen met banyuls Hazenrug met korstje van gedroogde bospaddenstoelen Gemarineerde reeragout met koolraapstoemp Geflambeerde everzwijnmedaillon met blauwebessensaus Everzwijnenmedaillon met rodewijnsaus en Provençaalse groentjes Hindegebraad met lasagne van vergeten groenten Wildmarinade Hertenkalfgebraad met krokant witloof en boschampignons Hertenkotelet met mosterdsausje en couscous Hazenrug met mango-veenbessensaus Hazenrug met groentetorentje Hazenrug met gevulde amandelappeltjes Hazenrug met witloof en portosaus Hazenrug met broccolipuree en kastanjechampignons Hazenrug met room en mosterd Gemarineerde hazenrug Hazenrug met een sausje van veenbessen Hazenrugfilet met kriekbier en kriekjes Hazenrugfilet met gevulde appeltjes Gemarineerd hindegebraad met herfstgratin Gemarineerd hindegebraad Hindensteaks op Luikse wijze Hinderagout met rode wijn Everzwijnengebraad in Ardens vruchtenjasje Hertengebraad op witloofbed met peertjes Eend met portosaus en risotto met bospaddenstoelen Reemedaillon met whiskysaus Hertenkalfgebraad met mosterdsaus en wintergroentjes Hindegebraad in notenkorstje Everzwijnengebraad in rode wijn met groentepasta Hertenkalffilet met tarte tatin van witloof Parelhoenfilet met amandelkorstje Gemarineerde everzwijnfilet Wildsoep met witloof en fazant Hindegebraad met witloofbootjes en veenbessensausje Hertenkroontje met puree van aardpeer Eendenbout met sinaasappelsaus Hindemedaillon op een bedje van schorseneren Exotische hindesteak met geglaceerde groenten Hindegebraad en gemarineerde aardpeer met oregano Everzwijnengebraad met eendenleversaus Everzwijnengebraad met wintergroentjes Feestelijke fazant en tarwerisotto met bospaddenstoelen Gentse waterzooi Hindegebraad met kruidige aardappeltjes Everzwijnengebraad met slaatje van rode biet Fazantenborstfilet met tijmkrokantje en calvadossaus Mosterdsaus met zilveruitjes Fazantfilet met veenbessensausje Zelfgemaakt uienkonfijt Hindesteaks met groentegratin Hindesteak met rum-frambozensaus Everzwijnfilet met Rodenbach Geflambeerde fazantfilet met vijgensausje Fazantfilet met boschampignons in korstdeeg Fazantfilet met boschampignons en zilveruitjes Hinderagout met fruitig sausje Gemarineerd everzwijnengebraad met Rodenbach Hinderagout in postelmarinade Hindemedaillon met bloemkoolgratin en champignonwafeltjes Hertenkalfgebraad met spekjes en noordkrieken Hertenkalfgebraad met wildsaus Hindensteak met pittig sausje Hindengebraad met bosvruchten Everzwijnfilet met oesterzwammen Everzwijnenragout met geitenkaas en kerstomaatjes Everzwijnengebraad met uien-sinaaskonfijt Everzwijnfilet in persillade met mosterdsaus Fazantfilet op een herfstkransje Fazantfilet met rivierkreeftensausje Hindesteak met jagersgarnituur Hindegebraad in portosausje Everzwijnengebraad met zilveruitjes Everzwijn in de wok met witloof Hinderagout met oesterzwammen en pappardelle Waterzooi van duifje Kwartel- en parelhoenfilets in abrikozenstoofpotje Parelhoen met peperkoeken hartje Eendenfilet met rozemarijn en capellini met aubergine Duif op een groentebedje Geflambeerde fazantfilets met citroensaus Fazantfilets op Normandische wijze Parelhoen met fruit en kruidige basmatirijst Parelhoen op een preibedje Kruidig everzwijnengebraad met wildsausje Hindesteak met groentetorentje Konijnenstoofpotje

Maak makkelijk je boodschappenlijstje voor kerst

Je menu samengesteld? Maak je boodschappenlijstje dan met Colruyt in de Xtra-app. Voeg al je producten makkelijk toe en sorteer ze volgens de indeling van je winkel. Zo vink je je boodschappen snel af en ben je in geen tijd klaar voor je kerstfeest. 

Doe je boodschappen online in onze webshop voor kerst

Collect&Go is dé online boodschappendienst van Colruyt Group. Jij doet je boodschappen makkelijk online op collectandgo.be of via de Xtra-app. Wij zetten ze met plezier voor je klaar, en jij haalt ze af bij een afhaalpunt in je buurt of laat ze makkelijk aan huis leveren. Jij kiest!

Wij staan klaar voor jouw eindejaar

Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid